Snabbfakta

Antal radhus: 4
Bostadstyp: bostadsrätt
Rum: 4
Storlek: 112 kvm
Källare: ca 25 kvm
Förtur till garageplats vid bostadsentré i källarplan

Välkommen in i ditt nya hus

De fyra stadsradhusen i tegel erbjuder boende i eget hus med Öresund glittrande precis utanför och city några hundra meter bort. Huvudingången finns vid uteplatsen ut mot innergården och ytterligare en entré ger kontakt med kajpromenaden. Garageplats i anslutning till källaren ingår och även från cykel- eller bilparkeringen i garaget har man direkt ingång till den egna källaren och vidare upp i huset.

Två av radhusen är på 110 kvm och två är på 122 kvm, men planlösningen är snarlik. Bottenvåningen rymmer entré, toalett och kök samt ett sovrum i de större husen. En trappa upp finns ett allrum, badrum, ett sovrum samt en balkong mot Öresund. På tredje våningen finns ytterligare två sovrum (ett i de stora husen) samt en terrass som även den vetter mot kajpromenaden och Öresund.

Smakfulla materialval

Standarden är som förväntat god och materialvalen modernt smakfulla. Entréhallen har klinkergolv i mörk antracit medan övriga golv är genomgående vitpigmenterad trestavs ekparkett. Det sobra köket har köksinredning från Vedum och kommer i en ljusgrå kulör med en matchande bänkskiva i ljus kvartskomposit med bakkantslist.

Här finns även vitvaror i rostfritt: kyl, frys, ugn och mikro samt inbyggd induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens. Dusch/wc samt tvättavdelningen har grått klinkergolv med komfortgolvvärme och ljusgrått kakel på väggarna, dusch, vägghängd vakuum-wc-stol samt rostfri handdukstork. Skåpinredningen är precis som i köket från Vedum i matchande ljusgrå kulör. Belysningen består av infällda spotlights i taket. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens.

Snyggt, sobert och funktionellt.

Med byggmästartradition sedan 1942 utvecklar och bygger Sundprojekt hyres- och bostadsrätter på attraktiva lägen i Öresundsregionen, främst i Malmö, Lund och Helsingborg.

Läs mer om oss