Välkommen in i ditt nya hus

De fyra stadsradhusen i tegel erbjuder boende i eget hus med Öresund glittrande precis utanför och city några hundra meter bort. Huvudingången finns vid uteplatsen mot innergården och ytterligare en entré ger kontakt med kajpromenaden. Garageplats i anslutning till källaren ingår och även från cykel- eller bilparkeringen i garaget har man direkt ingång till den egna källaren och vidare upp i huset.

Två av radhusen är på 112 m2 och två är på 124 m2, men planlösningen är snarlik. Bottenvåningen rymmer entré, toalett och kök samt ett sovrum i de större husen. En trappa upp finns ett allrum, badrum, ett sovrum samt en balkong mot Öresund. På tredje våningen finns ytterligare två sovrum (ett i de stora husen) samt en terrass som även den vetter mot kajpromenaden och Öresund.

Intresseanmälan

För lediga bostäder klicka här.

Intresserad av:
Antal rum:

För att kunna registrera din anmälan...visa mer

Välj mellan

grått eller vitt

Standarden är som förväntat god och materialvalen modernt smakfulla. Entréhallen har svart klinkergolv medan övriga golv är genomgående vitpigmenterad trestavs ekparkett.  Det sobra köket har köksinredning från Vedum (eller motsvarande) och kan väljas i vitt eller ljusgrått.

Här finns även vitvaror i rostfritt: kyl, frys, ugn och mikro samt inbyggd induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens (eller motsvarande). Dusch/wc samt tvättavdelningen har grått klinkergolv och ljusgrått kakel på väggarna, dusch, vägghängd wc-stol samt rostfri handdukstork. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens (eller motsvarande).

Snyggt, sobert och funktionellt.

VI BYGGER SKÅNE

Som del i Åke Sundvallskoncernen har Sundprojekt mer än 75 års byggmästartradition och en grundmurad finansiell styrka i ryggen. Vi startade vår verksamhet i Skåne 2004 och har sedan dess byggt över 500 lägenheter här. Fler spännande projekt är planerade. Vi bygger för alla, både hyres- och bostadsrätter. Sunda bostäder att trivas i. På några av Öresundsregionens mest attraktiva lägen. Vi bygger Skåne.


Instagram


Facebook