Snabbfakta

Antal radhus: 1 av 4 till salu
Bostadstyp: bostadsrätt
Rum: 4
Storlek: 112 kvm
Källare: ca 25 kvm
Förtur till garageplats vid bostadsentré i källarplan

Sista chansen till ett radhus vid kajen

I Oceanateljén – det nya bostadsprojektet som växer fram precis där det nya Helsingborg möter Öresund – finns det nu bara ett charmigt radhus kvar.

Det återstående stadsradhuset i tegel erbjuder ett unikt boende i egen trevåningsbyggnad på 112 m2 med terrass och Öresund glittrande precis utanför samtidigt som city bara är några hundra meter bort.

Entré mot kajpromenaden
Huvudingången finns vid uteplatsen ut mot innergården och ytterligare en entré ger kontakt med kajpromenaden. Även från cykel- eller bilparkeringen i garaget har man direkt ingång till den egna källaren och vidare upp i huset. Som förstagångsköpare har man förtur till en garageplats i direkt anslutning till denna.

Bottenvåningen rymmer entré, toalett och kök. En trappa upp finns ett vardagsrum, ett sovrum samt en balkong mot Öresund. På tredje våningen finns ytterligare två sovrum, WC/dusch samt en terrass som även den vetter mot kajpromenaden och Öresund.

Intresseanmälan

För lediga bostäder klicka här.

Intresserad av:
Antal rum:

För att kunna registrera din anmälan...visa mer

Smakfulla materialval

Standarden är som förväntat god och materialvalen modernt smakfulla. Entréhallen har klinkergolv i mörk antracit medan övriga golv är genomgående vitpigmenterad trestavs ekparkett. Det sobra köket har köksinredning från Vedum och kommer i en ljusgrå kulör med en matchande bänkskiva i ljus kvartskomposit med bakkantslist.

Här finns även vitvaror i rostfritt: kyl, frys, ugn och mikro samt inbyggd induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens. Dusch/wc samt tvättavdelningen har grått klinkergolv med komfortgolvvärme och ljusgrått kakel på väggarna, dusch, vägghängd vakuum-wc-stol samt rostfri handdukstork. Skåpinredningen är precis som i köket från Vedum i matchande ljusgrå kulör. Belysningen består av infällda spotlights i taket. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens.

Snyggt, sobert och funktionellt.

Med byggmästartradition sedan 1942 utvecklar och bygger Sundprojekt hyres- och bostadsrätter på attraktiva lägen i Öresundsregionen, främst i Malmö, Lund och Helsingborg.

Läs mer om oss