Här är Sundet

ständigt närvarande

Lägenheterna i Oceanateljén bjuder på vackert ljus, öppenhet och unika panoraman över Öresund och Själland via fönster, balkonger eller terrasser. Vissa balkonger är inglasade som standard, andra är helt öppna – och de större lägenheterna har terrass med fenomenal sundsutsikt.

Exteriört knyter arkitekturen an till den gamla hamnmiljön med sin robusta fasad i tegel och betong, samtidigt som den iögonfallande utformningen signalerar att området nu går en ny era till mötes.

Vi vågar påstå att Oceanateljén har fått det mest eftertraktade läget vid Oceanpiren och det breda promenadstråket mellan bryggan och torget. Huset är ritat för att skapa fina utblickar såväl mot Öresund som mot innergården och Helsingborgs centrum från samtliga lägenheter.

God kvalitet och

god smak

Precis som i radhusen är standarden god och materialvalen modernt smakfulla. Det goda intrycket möter redan i entréhallen med sitt svarta klinkergolv, medan övriga golv är genomgående vitpigmenterad trestavs ekparkett.

Det sobra köket har köksinredning från Vedum (eller motsvarande) och kan väljas i vitt eller ljusgrått. Här finns även vitvaror i rostfritt: kyl, frys, ugn och mikro samt inbyggd induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens (eller motsvarande).

Låt oss också titta in i dusch/wc-rummet med grått klinkergolv och ljusgrått kakel på väggarna, dusch, vägghängd wc-stol samt rostfri handdukstork. I stort som i smått andas allt den kvalitet och stil man kan förvänta av ett boende på sundets första parkett.

Med byggmästartradition sedan 1942 utvecklar och bygger Sundprojekt hyres- och bostadsrätter på attraktiva lägen i Öresundsregionen, främst i Malmö, Lund och Helsingborg.

Läs mer om oss